mandag den 31. oktober 2011

VELOVERSTÅET "GAMEFIGHT" / PS3-TURNERING

Onsdag eftermiddag afholdt vi vores allerførste PS3-turnering. Stemningen var helt i top, og alle heppede og klappede af hinanden.

Alle deltagere fik hver et flot diplom med sig hjem, og første og anden pladsen kunne gå hjem med hver deres lækre T-shirts og en rosette, som bevis på deres flotte indsats. Tillykke til alle vores seje og bravt kæmpende gladiatorer!

Efter turneringen kunne alle spille mod hinanden og afprøve endnu flere seje "moves", og spillerne var virkelig søde til at hjælpe hinanden - også selvom det for nogle var første gang, man prøvede spillet.
Deltagerne var helt oppe og køre, og vi er blevet spurgt, om vi kan afholde flere af den slags arrangementer (og at der i så fald sættes mere tid af).

Med tanke på Ønskebiblioteket er det jo bestemt ikke umuligt, at disse ønsker bliver til virkelighed...! Måske er der endda nogle derude, som sidder med bestemte spil i tankerne til den næste turnering?? Kom endelig med alle jeres tanker og ønsker til os :o)
 

tirsdag den 25. oktober 2011

FESTEN ER I GANG - LOGOET ER ANKOMMET!

Det er en stor festdag her hos os på Bibliotekshuset!!! 
I dag fik vi nemlig vores seje logo til Ønskebiblioteket. Logoet er tegnet af grafiker Marie Louise Heger. www.marielouiseheger.dk
Vi er rigtig glade for resultatet!!!




Hele ugen holder vi åbningsfest for Ønskebiblioteket med rød løber, balloner, flag og gratis popcorn. Kig forbi og giv os alle jeres ønsker!


                    *** VELKOMMEN I ØNSKEBIBLIOTEKET ***

torsdag den 20. oktober 2011

POST-IT UGLE PÅ DØREN - OG LOGO PÅ TRAPPERNE...

Vores kollega Helle opdagede her for nylig, at Politiken var begyndt at samle "post it art" på bagsiden (vi havde aldrig hørt om det før, har I det???). Se link her! Nå, men så blev vi jo enige om, at vi hellere selv måtte prøve at lave noget lignende, og eftersom vores kommende logo, som er liiige på trapperne - og som vi har fået lavet af grafiker Marie Louise Heger - forestiller en ugle, bestemte vi os for at lave lidt post-it-kunst med selvsamme dyr!

Hvad synes I??? 

Vi har prøvet at sende den ind til Poltikens bagside, men vi ved endnu ikke, om de vælger at vise den. Man har jo altid lov til at håbe lidt...



onsdag den 19. oktober 2011

SÅ ER DER FULD GANG I ØNSKERNE!

Juhuuu...tavlerne er oppe og der er allerede kommet en del ønsker. Folk vil have alt fra kaffe til mere teater - til en ekstra sofa i børneafdelingen og meget mere...


Bliv ved med at skrive ønsker til os! Vi kan simpelthen ikke få ønsker nok! Hver 14. dag vil ønskerne blive gennemgået på vores personalemøde. 


* Vel mødt og velkommen i ØNSKEBIBLIOTEKET! *


lørdag den 8. oktober 2011

*** DANMARKS FØRSTE ØNSKEBIBLIOTEK ER SØSAT ***************************************************************

Damer og Herrer; nu sker der noget stort og helt nyt hos os på Bibliotekshuset...

Vi er netop sprunget ud som landets allerførste "Ønskebibliotek"!!!

Det betyder, at I, kære brugere af huset, må komme til os med alle jeres ønsker.

I må ganske enkelt ønske jer alt imellem himmel og jord, så vil vi finde ud af, hvad der lader sig gøre at opfylde. 

I kan både kigge forbi vores dejlige bibliotek på Rodosvej 4 og smide et ønske til personalet eller på en af vores nye ønske-tavler, men I kan også skrive et ønske til os pr. mail, via Twitter eller direkte på bloggen her.


Vi glæder os til at høre jeres mange ønsker og idéer - og håber, at I alle sammen vil være med til at skabe jeres helt eget yndlingsbibliotek!

Ønskebiblioteket er både vores og jeres... 


                       *** VELKOMMEN TIL ØNSKEBIBLIOTEKET! ***


Foto: colourbox.com

tirsdag den 4. oktober 2011

SLUT MED AMAR TAR ORDET FOR I ÅR

Igen i år løb kulturfestivalen Amar Tar Ordet af stabelen over det meste af Amager, og denne gang var temaet "Kunsten på gaden". Det lille rebelske formidlingsbureau STREETHEART var på forhånd blevet hyret af planlægningsgruppen bag festivalen til at arrangere en kunstskattejagt rundt omkring på Amager, hvor i alt 10 "poster" skulle findes med hjælp fra et rigtigt ægte skattekort.

For de 9-12-årige blev der desuden afholdt fotoworkshop med billedkunstner Mette Ussing i Børnekulturhus Amar de fire første dage i ugen.
Som optakt til festivalen var der - frem til d. 19. september - fotokonkurrence for folk i alle aldre. Lørdag d. 23. september var der fernisering med en stor del af de indsendte billeder, og både børn og voksne, unge og gamle mødte op til en festlig dag, mens dommere fra flere af øens lokalaviser gik rundt og bedømte de mange fede billeder. De fem bedste fotos blev præmieret med gavekort fra Njal Foto på Njalsgade og Photocare på Holmbladsgade.

Normalt afholdes festivalen i maj måned, men denne gang var den forsøgsvis blevet rykket til september; nærmere betegnet uge 38. Det er endnu usikkert, hvornår på året det bliver næste gang. 

Men én ting er sikkert: 

Vi vender totalt stærkt tilbage med AMAR TAR ORDET i 2012...


Her kan I se at udvalg af de 10 poster i skattejagten! 

Læs mere om festivalen og se de øvrige billeder på her