fredag den 29. juli 2011

Skal man tro på skæbnen?

Jeg har aldrig kunnet blive enig med mig selv om, hvorvidt man bør tro på det dér med skæbnen eller ej; findes der en sådan eller gør der ikke??
Synes derfor lige, jeg vil dele denne lille (skæbnes- eller ikke skæbnes-agtige) finurlighed med jer:


I dag, da jeg gik tur på Ribersborg-stranden i Malmö, kun én dag efter det første indlæg til denne blog blev skabt, fik jeg pludselig øje på en kasket, som nogen havde glemt, og som en anden havde taget og hængt op.









Jeg gik hen for at se nærmere på kasketten...








Og dér var hun: Selveste ønskefeen! Det MÅ da være et tegn på, at Ønskebiblioteket bliver en realitet - og måske (og forhåbentlig) endda noget stort?!


I mangler stadig at få en forklaring på, hvad alt der her med Ønskebiblioteket overhovedet er for noget. Men hav lige tålmodighed lidt tid endnu, så skal vi nok vende tilbage og fortælle jer meget mere. (Cliffhanger?? - Oh yes...)

                                             
STAY TUNED...


/ Stine

torsdag den 28. juli 2011

Hvem er vi?


Bibliotekshuset på Amager åbnede dørene op for første gang d. 12. maj 2003, efter at have ligget en lang årrække i andre lokaler på Sundbyvester Plads – godt 600 meter væk.

Biblioteket er først og fremmest et familiebibliotek med et hav af aktiviteter og tiltag for folk i alle aldre. En række forskellige klubber og læsegrupper tiltrækker mange mennesker fra nærområdet og opfordrer til aktiv deltagelse. Som personale er vi en blandet skare; alle har forskellige baggrunde, interesser og fokusområder, som - i samspil med husets brugere - er med til at sætte sit præg på huset som helhed.

Visionen om at starte ”familiebiblioteket” blev født nogenlunde samtidig med, at huset flyttede ind i de nye lokaler på Rodosvej 4, og har siden hen vist sig at være en stor succes! Vi har mange aktiviteter for hele familien, en dagligstue, hvor man kan sidde og snik-snakke eller slappe af (næsten som at være derhjemme – bare med flere bøger!) og man er meget velkommen til at tage sin firbenede ven med herned (vi byder gerne på en hundekiks eller to).

colourbox.com